- Ameryka Północna (103)
- Stany Zjednoczone (87)
- Kanada (16)
- Ameryka Środkowa (48)
- Meksyk (48)
- Ameryka Południowa (11)
- Brazylia (11)
- Australia i Oceania (20)
- Azja (447)
- Tajlandia (59)
- Malezja (3)
- Birma (Myanmar) (52)
- Kambodża (250)
- Indonezja (11)
- Singapur (6)
- Izrael (8)
- Zjednoczone Emiraty Arabskie (3)
- Oman (26)
- Sri Lanka (24)
- Turcja (10)
- Afryka (19)
- Europa (439)
- Hiszpania (Katalonia) (7)
- Hiszpania (27)
- Włochy (29)
- Wielka Brytania (4)
- Francja (15)
- Polska (286)
- Niemcy (11)
- Czechy (10)
- Grecja (36)
- Cypr (16)
- Off-topic
- Wszystkie
Nasze świąteczne menu
Tak wygląda nasze świąteczne menu w formie plakatu i ulotek.
Czyli do wyboru:
Przystawka:
- zupa krem z awocado z tygrysimi krewetkami
lub
- mini bakłażany faszerowane
lub
- zupa krem z porów
Danie głównie:
- łosoś wędzony zapiekany z makaronem
lub
- burger bożonarodzeniowy z sałatką z awokado
lub
- koktajl z krewetek z sałatką ze szpinakiem
Deser:
- ciastko makowe (makowiec na kruchym spodzie)
lub
- puszysta muffinka kokosowa z kremem waniliowym
kawa, herbata lub drink bezalkoholowy
Powyższe tylko dla osób rezerwujących stolik.
Dla pozostałych - menu codzienne.
Nie spodziewamy się nawału gości, ale miło by było mieć kilkoro.
W przypadku gdy "frekwencja" nie przyjdzie - będziemy sami raczyć się świątecznie wybrzydzając na proponowane menu.
Cieszycie się?
STÓŁ NAKRYTY ŚWIĄTECZNIE CZEKA!
Świąteczny jadłospis wygląda tak profesjonalnie, że może pretendować do wyróżnienia gwiazdką Michelina. To jedno, ale tak naprawdę szczerze podziwiamy Wasze opanowanie rzemiosła kucharskiego, chyba, że ukrywacie przed nami mistrza patelni, który odwala za Was tą robotę.
Ściskamy mocno,
K & R
MISTRZ PATELNI NIE PRZYJĄŁ ETATU (KASA!, KASA!) ZOSTALIŚMY Z GARNKAMI I PATELNIAMI I JAKOŚ MUSIMY SOBIE RADZIĆ I